Wie zijn wij

Een gegarandeerd kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs.
Dat is wat Flevo Schilderwerken u biedt wanneer zij uw project gaat realiseren.
Flevo Schilderwerken is een jong en dynamisch bedrijf.
Een goed contact met onze opdrachtgevers is essentieel. Elk project wordt gestart met een onderzoek van de te behandelen ondergrond en natuurlijk luisteren we goed naar de verwachtingen van de opdrachtgever.

Onze deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn mede door hun ervaring goed op elkaar ingespeeld. Zij volgen zeer regelmatig diverse cursussen zodat zij kunnen werken volgens de laatst geldende normen en ook de nieuwste technieken beheersen. Hierdoor kan een hogere bedrijfszekerheid en flexibiliteit worden geboden.

Door vakkundig inzicht, het gebruik van professionele materialen en het onderhouden van een verzorgde werkplek wordt het gewenste eindresultaat bereikt.
Wij zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om ons werk op hoog niveau te houden. Naast het compleet verzorgen van het buitenschilderwerk, kunnen wij voor al uw binnenschilderwerk en wandafwerking uiteraard ook van dienst zijn.

Met andere woorden is het team van Flevo Schilderwerken hét juiste besluit voor een probleemloze uitvoering van uw project!